DEMAND AND SUPPLY CHAIN PLANNER

(FULLTIME)

De Supply Chain optimaliseren en zo strak mogelijk inrichten en bijstellen om te blijven voldoen aan de klantvraag. Dat is jouw doel. Als Demand and Supply Chain Planner bij Coulisse weet jij alles van juiste voorraadhoogtes en planning en het managen van de goederenstromen. Je hebt een centrale rol binnen de organisatie en staat dan ook dagelijks in contact met interne klanten en leveranciers. Je streeft er continu naar om zo efficiënt mogelijk aan de vraag van de klant te voldoen.

Jij past in ons supply chain team van zeven collega’s als jij voortdurend kijkt naar verbeteringen, ons mede adviseert bij wereldwijde logistieke vraagstukken, sterk bent in het leggen van verbanden, scenario-analyses kunt maken en tijdig de doelstellingen realiseert.

Jouw rol als Demand and Supply Chain Planner

Ons Supply Chain-team bestaat uit zeven medewerkers, waaronder een strategisch inkoper, operationeel inkopers en inkoopondersteuning. Op basis van de afspraken die gemaakt zijn door de strategisch inkoper zorg jij dat de juiste artikelen beschikbaar zijn.

Jij onderhoudt contact met onze (internationale) leveranciers, zorgt voor de juiste forecast, organiseert transport en draagt zorg voor de masterplanning. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de collega’s van de afdeling kwaliteit, binnendienst en het magazijn.

Jouw taken

 • Beheren van onze voorraad, waarbij je om kunt gaan met verschillende voorraadstrategieën, je berekent optimale (bestel-)seriegroottes, bestelgrenzen en veiligheidsvoorraden
 • Opstellen en bewaken van de distributie-/ supply chain planning. Hierbij bereken je waar en hoeveel producten op voorraad moeten zijn en bepaal je de optimale balans van centrale en decentrale voorraad
 • Coördineren van transport van de goederen van fabriek tot het magazijn of naar onze klant (zowel weg-, zee- als luchttransport)
 • Onderhouden van contact met en bewaken van de leverprestatie van internationale leveranciers
 • Het opstellen en monitoren van de forecast; berekenen van (verkoop-) voorspellingen op basis van in te geven voorspellingsmethodieken
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt voor de collega’s van de afdeling kwaliteit, verkoop binnendienst en het magazijn.

Jouw werkomgeving

Coulisse kent twee bedrijfsonderdelen, waarbij de divisie Componenten zich richt op het leveren van onze producten in onderdelen voor de maatwerkbranche en de divisie DIY op het leveren als gereed product voor de doe-het-zelfmarkt.

De afdeling Supply Chain beheert totaal circa 8.000 artikelen, variërend van kunststof onderdelen en gemotoriseerde onderdelen tot stoffen voor raamdecoratie. In de rol van Supply Chain Employee werk je veel samen met andere afdelingen zoals Verkoop, Magazijn en Kwaliteit. Je rapporteert aan de Supply Chain Manager Components.

Welkom in jouw nieuwe wereld

Coulisse heeft een nuchtere en dynamische bedrijfscultuur waar eigen initiatief en inzet worden aangemoedigd. Vooral de open, prettige werksfeer en de ruimte voor ontwikkeling worden door onze medewerkers bijzonder gewaardeerd.
Bij Coulisse léven we raambekleding. Op basis van de laatste trends en ontwikkelingen ontwerpen we eigen producten en collecties, die we vervolgens over de hele wereld laten produceren en in de markt zetten. Tot ons assortiment behoren onder meer rolgordijnen, plissés, lamellen en vouwgordijnen. We zijn wereldwijd bekend om ons gevoel voor design en innovatie en om onze marketingaanpak. Hiermee creëren we concepten, nieuwe functionaliteiten, stijlen en sferen en bieden wij onze klanten unieke mogelijkheden om zich in de markt te onderscheiden.

Jij bent onze nieuwe Demand and Supply Chain Planner als je:

 • een afgeronde hbo-opleiding hebt richting Technische Bedrijfskunde, Supply Chain Management of Logistiek
 • circa drie jaar relevante ervaring in een vergelijkbare rol in een internationale organisatie hebt
 • bekend bent met of ervaring hebt met Supply Chain planning en het analyseren van de keten
 • goed Engels spreekt en schrijft en bij voorkeur de Duitse taal beheerst
 • je herkent in onze kernwaarden: klantgericht, samenwerken, oplossingsgericht

Vanzelfsprekend ben jij analytisch sterk en leg je verbanden. Daarnaast verwachten we dat je resultaat- en oplossingsgericht bent. Je houdt van dynamiek en past goed in een vooruitstrevend team waar samenwerking centraal staat. Het afwegen van verschillende belangen en het overtuigen van stakeholders is een belangrijke factor tot succes.

Wat bieden wij?

Coulisse is een organisatie waar gedreven, energieke mensen zich op hun plek voelen. Wij werken transparant en zijn altijd bezig met verbetering en (persoonlijke) ontwikkeling, om gezamenlijk met nog meer plezier en resultaat ons werk te kunnen doen. Coulisse bouwt continue aan een professionele werkomgeving, waar medewerkers zich betrokken voelen en trots zijn op de organisatie. Ook van onze nieuwe collega’s verwachten we dat zij een positieve bijdrage leveren aan de goede sfeer binnen ons team. Initiatieven tot verbetering zijn altijd welkom.

Behalve een plezierige werksfeer en fijne werkplek kun jij van ons verwachten:

 • een marktconform salaris
 • 30 vakantiedagen
 • een goede collectieve pensioenregeling
 • een tegemoetkoming in je aanvullende ziektekosten
 • reiskostenvergoeding

Op je lijf geschreven?

Wil jij als Demand and Supply Chain Planner bij Coulisse aan de slag? Mail dan je cv en motivatie naar working@coulisse.com t.a.v. Catharine Zwartbroek.

Heb je vragen over de procedure, over de functie of over ons bedrijf? 
Neem dan gerust contact op met ons op (0547-855031).